1. Help Center
  2. Jag som skickar fakturor

Hur kan jag tipsa om Dicopay?

Om du som användare av vår betaltjänst vill tipsa andra egenföretagare att använda Dicopay, kan du göra det direkt i appen. Mer info här.

Om du vill att fler ska få ta del av snabb fakturering, direktutbetalning samt ge slutkunder möjlighet till att själv välja betalsätt, så kan du enkelt tipsa ditt nätverk direkt från appen. Genom att du bjuder in en vän som sin tur också laddar ner appen och börjar fakturera kan ni båda få en bonus för detta. Info om detta finns i appen under "konto"och "tipsningar".