Hur registrerar jag mitt företag?

Här beskrivs vilka steg du tar för att komma igång med Dicopay-appen. Du behöver mobilt BankID och stå som firmatecknare för ett företag med F-skatt eller FA-skattsedel.

För att komma igång och fakturera behöver du först registrera dig. Börja med att ladda ner appen från Appstore eller Googleplay. Påbörja registrering genom att identifiera dig med Mobilt BankID. På så vis hittar vi eventuella företag du står som firmatecknare under. En lista visas med det/de företag du kan registrera, och du klickar på det vill använda med Dicopay. Godkänn sedan villkor och du är klar! Registrering i appen tar mindre än en minut.

- Det är fullt möjligt att registrera sig för fakturering med fler bolag i appen. För att göra detta; logga ut ur appen och logga in igen så kommer listan upp med de andra företagen du kan registrera.

appstore-badge-sv

gp

Nedan följer kort beskrivning av respektive steg i registreringen:

1. Få en kort sammanfattning av appen eller välj att starta registrering direkt.

2. Först verifierar du ditt mobilnummer och knappar in den kod som skickas ut.7 Verifiera din telefon

3. Identifiera dig med Mobilt BankID för få fram vilket/vilka företag du är firmatecknare för.

9 Välj företag

4. Nästan klar.

5. Sista steget visar våra villkor. När du godkänt dessa är du klar!

Vi byter till Resurs

6. Välkommen till Dicopay! Bara att sätta igång och fakturera😀

1Skapa ny faktura