Hur snabbt får jag betalt?

Det finns två olika tillfällen när pengarna landar på ditt konto genom fakturering med Dicopay. Nedan särskiljer vi dessa två scenarion.

• När du fakturerar från appen och väljer  "Jag vill ha pengarna nu": I detta fall får kunden välja mellan kortbetalning, faktura eller delbetalning via Resurs Bank. När kund gjort ett val och godkänt med BankID får du utbetalt av Resurs nästkommande vardag.
  • När du fakturerar från appen och istället väljer  "Jag har tid att vänta": Här skickas en PDF-faktura till kundens mail där du själv väljer betaltid för kunden; 10, 20 eller 30 dagar. Du får betalt när kunden betalar och betalning kommer därför direkt från kunden.

Valet görs efter att du skapat en faktura och klickat på skicka. Du får då upp dessa val som visas nedan: