1. Help Center
  2. Jag som skickar fakturor

Hur vet min kund att de fått en faktura?

Din kund får ett sms med ett fakturaunderlag direkt när du skickat det från appen.

Din kund får ett sms med ett fakturaunderlag direkt när du skickat det från appen. Fakturaunderlaget visar det jobb som utförts och till vilken kostnad. Detta godkänner din kund med mobilt BankId och får då sedan välja om de ska betala med faktura, kort eller delbetalning.

När de valt betalsätt så får de underlag skickad till mailen för valt betalalternativ.

• Väljer de faktura får de direkt fakturan till sin e-post.
  • Väljer de kortbetalning får de en betalbekräftelse.
  • Väljer de delbetalning får din kund sin första månadsavi nästkommande månad från Resurs Bank.