1. Help Center
  2. Jag som skickar fakturor

Kan jag spara en faktura och skicka den vid ett senare tillfälle?

När du skapar en faktura kan du välja att spara den som utkast, för att skicka vid ett senare tillfälle.

Du skapar en faktura som vanligt, och när du är klar väljer du att spara den istället för att skicka den. Denna sparade faktura hittar du sedan under fliken "fakturor" i appen med status "Utkast". Det går då bra att gå tillbaka till denna och redigera den om så skulle behövas innan den skickas.

Detta betyder att du skulle kunna påbörja en faktura redan när ett jobb beställs, för att bara gå in i appen och skicka den när jobbet är utfört.

Se Bild nedan för var och hur du sparar en faktura:

downloads.intercomcdn.comio155917858333a1f2332f27fe0c348719dSkapa+faktura+skicka