1. Help Center
  2. Jag som skickar fakturor

Kan man få fakturan till en mailadress?

När din kund valt betalsätt så får de underlag skickad till mailen för valt betalalternativ

När våra användare fakturerar från appen skickas fakturan till kund som länk i sms. Detta för att kunden enkelt ska kunna ta emot fakturan, öppna den, och välja betalsätt vart än de befinner sig. I förhandsgranskningen av fakturan skriver kunden in till vilken mailadress den faktiska PDF-fakturan ska skickas.

När din kund valt betalsätt så får de underlag skickad till mailen för valt betalalternativ.

• Väljer de faktura får de direkt fakturan till sin e-post.
  • Väljer de kortbetalning får de en betalbekräftelse.
  • Väljer de delbetalning får din kund sin första månadsavi nästkommande månad från Resurs Bank.